Exemple de teste in engleza

Acest lucru oferă cursanților mai multe opțiuni privind modalitatea de testare. Atenție: acesta nu este un examen Cambridge English, iar notele și nivelurile rezultate în urma testului sunt aproximative. Cambridge English placement test pentru Young apprenants este un mod Rapid și la prețuri accesibile de a îndruma elevii către cursurile potrivite. Cambridge English este cel mai potrivit pentru DVS. Cliquez pe`Începeți testul`și răspundeți la toate întrebările. Punctajul obținut de DVS. Avant a1 démarreurs/a1 Movers/a2 Flyers a fost revizuit, iar noua versiune a testului va incepe să fie utilizată la sesiuni de examene DIN ianuarie 2018. Acestea oferă elevilor un Traseu clar pentru a-și îmbunătăți engleza. Mai multe Informații vor fi disponibile în curând. Cambridge English: Young apprenants este disponibil acum și PE Computer, portable sau tablete, Într-un numar DIN ce în ce mai mare de țări, inclusiv în Hong Kong, Mexic sau Italia.

Temele testului oral se regăsesc în secţiunea Informaţii privind examenul ECL pentru profesori si candidaţi. Exemplele de teste în Bulgară, Cehă, engleză, Germană, Maghiară, italiană, Poloneză, Rusă, Sârbă, Slovacă şi espagnol prezentate PE Internet sunt menite să ilustreze Marea varietate de tipuri de texte şi de exerciţii ALE examenului ECL. Există trei teste bazate pe activități: pré entrées a1, a1 Movers și a2 Flyers. Punctajul necesar pentru recunoaștere este de minim 11 scuturi, Cu minim 4 scuturi la Două competenţe și minim 3 scuturi la a Treia competență. Cambridge English cel mai potrivit pentru DVS. Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză jeunes apprenants (YLE), nivelurile a1 Movers şi a2 Flyers, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență Lingvistică la admis în clasa a 5-a cu programme Intensiv (nivel minim necesar: a1). Cambridge English: Young apprenants reprezintă o serie de teste de limbă engleză antrenante și motivante, destinate copiilor DIN ciclul Primar și gimnazial. Revizuim în mod regulat toate examenele noastre pentru a ne asigura că reflectă cele mai recente descoperiri în domeniul învățării și predării limbii engleze.

Acesta este un test rapide en ligne de limba engleză conceput de Universitatea DIN Cambridge. Dacă reprezentați un Centru de testare autorizat Cambridge English, accesați Biroul nostru de asistență pentru a afla mai multe..

Be Sociable, Share!

Comments

Comments are closed.

All the Boys Love Mandy Lane download movie The House of Fear download movie Control Factor download movie The Untouchables download movie The Truman Show download movie Gothika download movie Pirates download movie The House of Fear download movie Control Factor download movie The Untouchables download movie The Truman Show download movie Gothika download movie Pirates download movie erectile dysfunction under 30